TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Mesnine Dobrote z vasi

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

dolenjska

Sortiman:

ekološko svinjsko meso

Slovenija - Dolenjska regija
Dobrote z Vasi

Izbrano sodelovanje s slovenskimi rejci

Prednosti lokalnih rejcev, ki zagotavljajo sveže kakovostno meso, sta zakonca Saša in Marko Bulič iz Grosupljega postavila v središče svoje dejavnosti. Leta 2015 je nastala blagovna znamka Dobrote z vasi, ko sta začela za lastno proizvodnjo mesa skrbno izbirati govedino, teletino, svinjino in perutnino domačih rejcev iz vse Slovenije, kasneje pa tudi z lastno ekološko rejo prašičev pasme duroc. Podjetje je ekološko certificirano, zato so še posebej ponosni na ponudbo mesa iz ekološke reje.

Veliko ročnega dela in ščepec tradicije

Vsakega rejca, pri katerem kupujejo meso, poiščejo sami in stalno skrbno preverjajo načine vzreje živali na kmetiji. To je osnova za kakovost, ki jo ponudijo kot sveže meso ali kot izvrstne mesne izdelke, ki jih izdelujejo sami. Originalne recepture, veliko ročnega dela in tradicionalne metode predelave, dajejo mesnim dobrotam okus domačnosti, prav takšen kot nekoč na vasi. Njihovo poslanstvo je razvajanje brbončic s kakovostnimi in svežimi izdelki, ki izpolnijo pričakovanje vsakega kupca.

Bio svinjsko meso in bio mesne dobrote

S predanim delom sta Saša in Marko skozi čas pridobivala vse večje zaupanje kupcev in postopoma širila obseg dejavnosti, ki je prerastla družinski okvir. Iz mesne predelovalnice Dobrote z vasi od leta 2021 v naše trgovine dobavljajo sveže ekološko svinjsko meso in raznovrstne mesne izdelke, na primer bio hrenovke, bio ocvirke, bio mast, bio prekajene klobase in še bi lahko naštevali. Z vizijo odlične kakovosti in zanesljivosti želijo tudi v prihodnje ponujati pristne okuse mesnih specialitet in lokalno kakovost narediti še dostopnejšo.

Certifikati:

Ekološko svinjsko meso

Ekološko goveje meso

Ekološko telečje meso

Ekološko piščančje meso

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>