TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Pekarna Zorman

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

koroška

Sortiman:

kruh

Slovenija - Koroška regija
Slika je simbolična

Pečejo ga že več kot 30 let

Manjše lokalne pekarne so nepogrešljive za raznolikost ponudbe, ki jo kupci pričakujete na oddelku kruha, in to velja tudi za Pekarno Zorman iz Slovenj Gradca. Družinska pekarna deluje že od leta 1990 in predstavlja zanesljivega dobavitelja, ki dopolnjuje izbiro kruha in pekovskega peciva v naših trgovinah SPAR na Koroškem, že odkar smo v tej regiji odprli prvo trgovino.

Kruhu dajo dušo pridne roke

Moko za izdelavo pekovskih dobrot Zormanovi naročajo pri slovenskih dobaviteljih. Svojstven karakter pa njihovim izdelkom dajejo lastne recepture in dolgoletne izkušnje. Zoran Zorman, ustanovitelj in direktor pekarne, pravi, da je pri oblikovanju pekovskih izdelkov prav ročno delo še vedno bistveno, saj daje kruhu dušo.

Najbolj poznani po rženem kruhu

Rženi kruh, tako v obliki hlebca kot tudi štruce, je najbolj prepoznavna dobrota Pekarne Zorman. V naše trgovine na Koroškem pa dostavljajo tudi beli kruh in žemlje. In ko vi še sladko spite, v pekarni že vse vrvi od dela, da kruh in pekovsko pecivo še sveži pečeni in omamno dišeči vsako jutro pravočasno prispejo do naših trgovin. Poleg naštetega pa v tej slovenjegraški pekarni nastaja še mnogo drugih vrst kruha in pekovskih izdelkov. Vse krasi kakovost, ki se okuša.

Pekarna ostaja družinska strast

V Pekarni Zorman so zelo ponosni na svojo tradicijo, še posebej pa na to, da bo družinsko dejavnost že kmalu prevzela mlada moč – hči Tjaša. Tako se bo zgodba o kruhu iz slovenjgraške pekarne pisala tudi v prihodnje, znanje pa bo tako prešlo tudi na nove generacije pekovskih mojstrov, ki bodo na Koroškem še naprej skrbeli za kakovostne in vsak dan sveže slovenske pekarske izdelke.