TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Podgoršek Darjan

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

podravska

Sortiman:

piščančje meso

Slovenija - Podravska regija

V nižinskem podravskem območju za vzrejo piščancev po standardu piščancem prijazna reja odslej skrbi Darjan Podgoršek s svojo ženo. Vodenje 4 hlevov, ki so sicer v lasti Perutnine Ptuj, sta prevzela od svoje mame Anice, ki se je s perutninarstvom ukvarjala več kot 40 let. V zadnjih letih, vse od vzpostavitve novega standarda vzreje v Perutnini Ptuj leta 2015, je sledila novim tehnološkim smernicam, ki zagotavljajo kakovostno meso.

Darjan ne razmišlja o lastnih hlevih, saj mu sodelovanje s Perutnino Ptuj pomeni še večje možnosti za razvoj dejavnosti. Pri vsakodnevnem delu mu pomaga žena, ki je prav tako vzljubila delo, kjer si samo svoj »šef«. Priporočata izbor izdelkov Natur Premium. Pri vzrejenem mesu prepoznavata boljšo čvrstost izdelka.  

Naravnost od pridelovalca

Na naših policah najdete tako pridelke majhnih, idiličnih tradicionalnih kmetij, kot po meri sodobnega kupca pripravljenih živil inovativnih podjetij, seveda pa so v naši ponudbi tudi izdelki dobro poznanih in priljubljenih tradicionalnih blagovnih znamk.

Lokalni dobavitelji

Prednosti lokalne pridelave in samooskrbe z živili se v Sparu zavedamo že dolgo, zato veliko truda in energije vlagamo v dobre odnose s slovenskimi pridelovalci in predelovalci hrane. Preverite izbor naših lokalnih dobaviteljev!