TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Prančberger Edvard

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

podravska

Sortiman:

piščančje meso

Slovenija - Podravska regija

Edvard se je po dolgih letih bogatih izkušenj s prašičerejo odločil preizkusiti tudi v perutninarski dejavnosti. Takoj se je pridružil skupini rejcev 'piščancem prijazna reja', saj verjame, da je kakovostna vzreja, podobna dvoriščni, pot do kakovostnega mesa. Po prvih hlevitvah se nadeja še boljšega sodelovanja s Perutnino Ptuj in se je ob dobrih pogojih pripravljen še širiti in svoje rezultate nadgrajevati.

Kmetijo upravlja skupaj s svojo ženo. Ustvarila sta si  sodobno, prijetno življenje v čudoviti nižinski naravi ob gozdičku. Vsa aktivnosti nadobudno spremlja njun ljubljenec, kmečki ovčar. Ob večjih delih jima pristopi na pomoč zet oziroma skupina delavcev. Uživata v uresničevanju svojih načrtov. Ponosna na svoje dosežke sta usmerjena v prihodnost in gospodarsko rast.

Naravnost od pridelovalca

Na naših policah najdete tako pridelke majhnih, idiličnih tradicionalnih kmetij, kot po meri sodobnega kupca pripravljenih živil inovativnih podjetij, seveda pa so v naši ponudbi tudi izdelki dobro poznanih in priljubljenih tradicionalnih blagovnih znamk.

Lokalni dobavitelji

Prednosti lokalne pridelave in samooskrbe z živili se v Sparu zavedamo že dolgo, zato veliko truda in energije vlagamo v dobre odnose s slovenskimi pridelovalci in predelovalci hrane. Preverite izbor naših lokalnih dobaviteljev!