TO SMO MI, dobavitelji

mladi kmet

Mesarija Vogrinčič Hanžel

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

pomurska

Sortiman:

suhomesnati izdelki (okus goričkega)

Slovenija - Pomurska regija
Slika je simbolična

Od njive do krožnika

V pristnem naravnem okolju Goričkega v bližini Cankove se nahaja manjša kmetija, na katero se je priženil Boštjan in skupaj z ženo Mihaelo že pred nekaj leti stopil novim izzivom naproti. V preteklosti so se na domačiji preživljali z živinorejo, leta 2012 pa so vse obrnili na glavo in se odločili za prašičjerejo ter predelavo mesa. Eno je vodilo k drugemu in že čez tri leta je na kmetiji stala tudi sodobno opremljena predelovalnica mesa.

Edinstvene recepture za pristne okuse

Od leta 2015 na kmetiji Vogrinčič Hanžel ustvarjajo edinstvene recepture in izdelujejo izvrstne suhomesne izdelke, pri njih pa je mogoče naročiti tudi sveže meso oz. izdelke iz svežega mesa. Vsega tega ne bi bilo brez doma vzrejene svinjine in govedine. V slastne dobrote in lastno znamko mesnin Okus Goričkega vlagajo ogromno časa, znanja in ljubezni. Za vse delo na kmetiji pa tudi za izdelavo mesnin poskrbita Boštjan in Mihaela, saj sta oba inženirja živilske tehnologije, veliko jima pomaga ženina mama Vera, pa tudi otrokoma Alji in Aneju ni težko poprijeto za katero koli delo.

Domače je njihovo vodilo

V vseh fazah od vzreje do predelave so pozorni na kakovost, zato glavnino krme pridelajo na sedmih hektarjih svojih polj. Prav kakovostno meso je osnova okusov, ki jih ustvarijo in oplemenitijo v nadaljnji predelavi mesa, v kateri je vse podrejeno naravnim postopkom, kot sta sušenje in dimljenje, tudi začimbe in drugi dodatki so naravni ali celo lokalno pridelani, kot na primer bučna semena in orehi za unikatne salame. Tako lahko tudi na policah naših trgovin izbirate pristne okuse klasičnih salam in salam z različnimi dodatki, klobas, raznovrstnih dimljenih in sušenih izdelkov, pa tudi odlične tünke, ki nosijo s seboj pridih z Goričkega.

Certifikat:

Izbrana kakovost Slovenije, logo

Izbrana kakovost Slovenije

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte