TO SMO MI, dobavitelji

zadruga

Mesarstvo Blatnik

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

osrednjeslovenska (Ljubljana)

Sortiman:

goveje meso

Slovenija - Osrednjeslovenska regija
Mesarstvo Blatnik, To smo mi, naravnost od pridelovalca

Mesarstvo, ki razume sodobnega kupca

Tradicija mesarstva Blatnik sega v leto 1991, ko so že začeli z izdelavo presnih mesnin po lastnih recepturah. Zadovoljstvo kupcev je rastlo in z njim tudi raznovrstnost mesne predelave, sledile so investicije v predelovalne obrate in novo tehnologijo ter nenazadnje še odprtje trgovin, tudi franšize SPAR partner. Očetovim stopinjam danes zavzeto sledita tudi sinova Robert in Matej ter s sodobnimi pristopi v tradicionalno mesno predelavo vpeljujeta nove trendovske izdelke.

Izbirajo domače meso slovenskih rejcev

Že od leta 2014 so zanesljivi dobavitelji Spara Slovenija, in sicer so najprej dobavljali predvsem sveže svinjsko in goveje meso slovenskih rejcev. Pri izboru mesa so zelo zahtevni, saj iščejo najboljšo slovensko kakovost. Trenutno sodelujejo kar z okoli 150 manjšimi domačimi rejci, pa tudi z izbranimi kmetijskimi zadrugami, da imajo za potrebe predelave vedno na voljo sveže in preverjeno meso. Ob tem pa nenehno skrbijo za varno predelavo in logistiko po najvišjih standardih kakovosti.

Razvoj je gonilo napredka

Sodelovanje s Sparom Slovenija so nadgradili tudi na področju mesne predelave, kjer imajo ogromno znanja in dolgoletno tradicijo. Izpod njihovih rok prihajajo na prodajne police številni mesni izdelki blagovne znamke SPAR in SPAR Premium, med katerimi so tudi ekskluzivne mesne dobrote, za katere so recepture pripravili Michelinovi chefi. Odličnost izdelave potrjujejo tudi številne nagrade, ki jih prejemajo na različnih ocenjevanjih mesnih dobrot.

Od tradicije do kulinaričnih trendov

Mesarija Blatnik je cenjena tudi zaradi slastnih mesnih izdelkov, ki ne smejo manjkati v slovenski kulinariki – od trajnih salam do praznične šunke in sezonskih krvavic. Vendar so ves čas odprti za novosti, kot so trenutno priljubljeni burgerji ali pa 'sous vide' priprava mesa. Vse večji pomen pa ima tudi v njihovi dejavnosti, poleg domače kakovosti in lokalnega izvora, meso, ki prihaja iz ekološke reje.

Certifikati:

Ekološko kmetovanje, logo

Ekološko goveje meso

Izbrana kakovost Slovenije, logo

Izbrana kakovost Slovenije

Certifikat ISO 9001

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte