SPAR Točke zvestobe prinašajo vrhunske nože Boretti

Točke zvestobe prinašajo vrhunske nože

Dober žar se začne z odličnimi noži. Zbirajte Točke zvestobe in si privoščite izjemne nože Boretti do kar 84 % ceneje.

Začnimo sezono žara v izjemnem slogu in predvsem z vrhunskimi noži. Pravi mojster žara namreč ve, da je dober nož ključen pri pripravi vsake specialitete. Zato smo tokrat v akcijo Točke zvestobe vključili izjemne nože priznane blagovne znamke Boretti, ki jih odlikujeta kakovost in italijanski dizajn.

SPAR Točke zvestobe - vrhunski noži Boretti

Noži Boretti odražajo italijanski dizajn in pristno strast do kuhanja. Narejeni za prave ljubitelje kulinarike, namenjeni so pogosti uporabi in natančni izvedbi vsakega reza. Ergonomski ročaj nudi popoln oprijem in varnost vsakega giba, nerjaveče jeklo, odporno proti rji, pa zagotavlja dolgo življenjsko dobo vašega novega kuhinjskega pomočnika.
Prepričajte se na lastne oči. Oglejte si celotno kolekcijo nožev v trgovinah Spar in Interspar.

SPAR Točke zvestobe prinašajo vrhunske nože Boretti - zbirni karton

ZBIRAJTE TOČKE ZVESTOBE

Z vsakim nakupom nad 10 EUR v trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR PARTNER si lahko zagotovite izdelke Boretti po izjemno ugodni ceni. Za nakup v znesku od 10 do 19,99 EUR prejmete 1 točko zvestobe, za vsakih nadaljnjih 10 EUR končne cene nakupa pa prejmete dodatno točko zvestobe.
Za nakup izbranih izdelkov Boretti izrežite izpolnjen zbirni kupon in ga ob nakupu predložite pri blagajni. Točke zvestobe lahko zbirate od 22. 3. 2023 do vključno 4. 7. 2023, zbirne kupone pa lahko unovčite vse do 18. 7. 2023.  

ZBIRANJE IN UNOVČEVANJE TOČK ZVESTOBE JE MOGOČE SAMO S SPAR PLUS KARTICO.

Izdelki so na voljo tudi v redni prodaji, a le v času trajanja akcije Točke zvestobe. Redne prodajne cene so oblikovane na podlagi dobaviteljevega priporočenega cenika za leto 2023. Če katerega izmed ponujenih izdelkov začasno ni na zalogi, si pridržujemo pravico do kasnejše dobave.

Natisnite zbirni kartonček Pravila in pogoji prodajne akcije

PERFEKTNO DO ZADNJEGA REZA

Vsak pravi žar mojster ve, da brez izvrstnih nožev ne gre, zato izberite vrhunske nože priznane blagovne znamke Boretti, ki jih odlikujeta kakovost in italijanski dizajn.  

Podrsajte v desno in preverite izbor izdelkov!

Z NAKUPOM IZDELKOV LAHKO TOČKE ZVESTOBE ZBERETE ŠE HITREJE.

OD 7. 6. DO 13. 6. OB NAKUPU TEH IZDELKOV PREJMETE 1 DODATNO TOČKO ZVESTOBE.

SPAR Točke zvestobe - vrhunski noži Boretti
SPAR Točke zvestobe - vrhunski noži Boretti
SPAR Točke zvestobe - vrhunski noži Boretti
SPAR Točke zvestobe - vrhunski noži Boretti
SPAR Točke zvestobe - vrhunski noži Boretti