Kolesarski klub Bahrain Victorious, Matej Mohorič

Matej Mohorič, član kolesarske ekipe Bahrain Victorious

Vedno zmagovalna izbira, vedno zmagovalna prehrana

Na krožniku športnega uspeha se morata vedno znajti dve najpomembnejši sestavini - dobra hrana in dober trening. In tako kot športniki resno vzamejo svoj trening, tako resno svojo ponudbo jemljemo tudi v Sparu. Že od nekdaj smo trgovina vseh kupcev, ki si želijo vedno zmagovalno izbiro izdelkov ter prisegajo na raznoliko ter uravnoteženo prehrano.

Ponosni smo, da smo letos postali izbrana trgovina vrhunskega kolesarja Mateja Mohoriča in kolesarske ekipe Bahrain Victorious.

Izbrani trgovec SPAR, Kolesarski klub Bahrain Victorious
Kolesarski klub Bahrain Victorious, Matej Mohorič

Kolesarski klub Bahrain Victorious

Kolesarski klub Bahrain Victorious je profesionalna kolesarska ekipa, ki tekmuje v svetovni seriji UCI WorldTour. Ekipa, ustanovljena leta 2017, hitro postaja ena izmed najbolj prepoznavnih v kolesarskem svetu, z zavezanostjo k izjemnosti in inovacijam. Bahrain Victorious se ponaša z mednarodno zasedbo vrhunskih kolesarjev, ki redno dosegajo zmage na največjih svetovnih dirkah, vključno z etapami na Tour de France in Giro d'Italia. Klub daje velik poudarek na razvoj mladih talentov in njihovo integracijo v vrhunski kolesarski šport.
V tej dinamični in večplastni ekipi slovenski kolesar Matej Mohorič izstopa kot eden od ključnih članov zaradi svoje vsestranskosti in izjemnih sposobnosti spusta. Kot zmagovalec etap na vseh treh prestižnih dirkah - Tour de France, Giro d'Italia in Vuelta - Mohorič ne le dokazuje svojo talentiranost in vzdržljivost, ampak tudi igra ključno vlogo v strategiji ekipe, s svojim znanjem in izkušnjami pa bistveno prispeva k uspehom Bahrain Victorious.

Več vem, bolje jem

Zmagovalna pot do uravnotežene prehrane

Ste kdaj razmišljali, kako lahko hrana, ki jo izberete, vpliva na vašo energijo, razpoloženje in splošno počutje? Naš program uravnotežene prehrane je zasnovan, da vam pokaže, kako lahko na preprost način izboljšate svoje prehranjevalne navade. Skupaj bomo raziskali skrivnosti hranilnih snovi, sestavljali okusne jedilnike in se naučili, kako lahko uravnotežena prehrana z lahkoto postane del vašega vsakdana. 

Sledite nasvetom v programu “Več vem, bolje jem”, ki smo ga zasnovali z izbranimi nutricionisti in sodelujte v nagradnem kvizu – z malo sreče je lahko vaše kolo Meridia, kolesarski dres ali bidon Bahrain Victorious ali Sparove darilne kartice.

Več
KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte