1 mesec VOYO naročnine kupite, 1 mesec vam podarimo

VOYO NAROČNINA

Kako do podarjene 1-mesečne VOYO naročnine?

V vseh naših trgovinah boste ob nakupu med 14. 10.  in 14. 11. 2021 prejeli kupon s promocijsko ponudbo VOYO: Ob aktivaciji 1-mesečne VOYO naročnine vam dodaten mesec podarimo. Kupon lahko unovčite do 31. 1. 2022.

 

Kako izkoristite kupon?

Obiščite spletno stran Voyo.si/koda in se najprej registrirajte/prijavite, potem pa z 10-mestno kodo, ki je zapisana na kuponu, aktivirajte promocijsko obdobje. Kupon s kodo lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Koda je veljavna do 31. 1. 2022. Za več informacij in pomoč pri aktivaciji pokličite 080 44 44 ali pišite na [email protected]

Kaj je Voyo?

VOYO je najbolj priljubljen slovenski video na zahtevo. Izbirajte med več kot 9.000 urami najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serij, predpremierami POP produkcij, sinhroniziranimi risankami, eksluzivnimi športnimi prenosi v živo, filmskimi uspešnicami ter spletno učilnico 5KA. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Več podatkov o družbi, ki zagotavlja storitev, TUKAJ >>

 

*Po preteku 2-mesecev  (60 dni) se prične obračunavati mesečna naročnina v višini 7 EUR/mesec, v skladu s splošnimi pogoji in cenikom, objavljenimi TUKAJ. Naročnino lahko prekinete kadarkoli, brez vezave, na Voyo.si/nastavitve.

 

Kupon prejmejo le kupci, ki pri nakupu predložijo SPAR plus kartico.