TO JE TO, VOYO 1+1 GRATIS

Izkoristite ponudbo po najboljši ceni

 V vseh naših trgovinah boste ob nakupu s SPAR plus kartico med 13. 10. in 13. 11. 2022 prejeli kupon z akcijsko ponudbo VOYO 1+1 GRATIS: Ob aktivaciji 1-mesečne VOYO naročnine vam dodaten mesec (30 dni) podarimo*. Kupon lahko vnovčite do 31. 12. 2022.

* Po preteku akcijskega obdobja 1+1 (60 dni) se prične obračunavati mesečna naročnina, v skladu s splošnimi pogoji in cenikom, objavljenimi na Voyo.si. Naročnino lahko prekinete kadarkoli, brez vezave, na Voyo.si/nastavitve.

Kako izkoristite kupon?

Obiščite spletno stran Voyo.si/koda in se najprej registrirajte/prijavite, potem pa z 10-mestno kodo, ki je zapisana na kuponu, aktivirajte akcijsko obdobje. Kupon s kodo lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Koda je veljavna do 31. 12. 2022. Za več informacij in pomoč pri aktivaciji pokličite 080 44 44 ali pišite na [email protected].

Kaj je Voyo?

VOYO je najbolj priljubljen slovenski video na zahtevo. Izbirajte med več kot 15.000 urami najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serij, predpremierami POP produkcij, sinhroniziranimi risankami, ekskluzivnimi športnimi prenosi v živo, filmskimi uspešnicami ter spletno učilnico 5KA. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Več podatkov o družbi, ki zagotavlja storitev, TUKAJ >>

Kupon prejmejo le kupci, ki pri nakupu predložijo SPAR plus kartico.