Zvesti sponzorji slovenske košarke

  • Že 17 let smo ponosni sponzor slovenske košarkarske reprezentance. Podpiramo tako moško kot žensko člansko reprezentanco.
  • Poleg tega podpiramo tudi reprezentance mlajših kategorij, kar je z vidika razvoja prihodnosti slovenske košarke še kako pomembno.
  • Verjamemo v potencial slovenskih košarkarjev in košarkaric in zato tudi v prihodnje ostajamo zvesti podporniki.
  • Slovenski ekipi želimo čim več vrhunskih športnih predstav, v katerih bomo lahko uživali vsi ljubitelji in podporniki tega športa.

Skupaj s slovenskimi košarkarji poskrbeli za veselje otrok v bolnišnici

Zaradi priprav na septembrsko košarkarsko evropsko prvenstvo so urniki slovenskih košarkarjev polni skoraj do zadnjega dneva, a so si športniki kljub temu vzeli čas za prav poseben obisk. Včeraj smo skupaj s tremi košarkarskimi reprezentanti razveselili in obdarili otroke na Pediatrični kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana.

Košarkarji Miha Lapornik, Matic Rebec in Aleksej Nikolić so se obiska z veseljem udeležili, saj se zavedajo, da so z obiskom popestrili bolnišnični urnik, nasmejali otroške obraze, ustvarili prijetno vzdušje in vsaj za hip iz otroških misli pregnali skrbi ter občutek domotožja. Košarkarji so med otroki širili športni duh in veselo vzdušje, otroci pa so zabavno druženje še popestrili s svojimi vprašanji, ki jim kar ni bilo konca – otroška radovednost pač ne pozna meja. »Otroška pozitivna energija je nekaj najlepšega. Zato nam je bilo v veliko veselje, da smo lahko otroke razveselili in jim pomagali, da so vsaj za trenutek pozabili na svoje skrbi,« je dejal košarkar Miha Lapornik.

Za piko na i so otroci pediatričnega oddelka od košarkarjev prejeli darila. Naše podjetje jih je založilo s plišastimi junaki in kozarčki zasedbe VIT HIT, pobarvankami in kapami, košarkarji pa so s seboj prinesli plišaste Lipkote, košarkarske obeske in knjige »Dajte Gogiju žogo«.