• 4kidsAndUs_720x370px_spletna stran_SPAR_naslovna.jpg

Štartaj, Slovenija!

Jure in Vanja Rainer

4KIDSANDUS

Naravni šamponi za štiri tipe las 4kidsandus so izdelani iz 100-odstotno naravnih, organskih in svežih sestavin. Učinkovito odstranijo nečistoče in blagodejno vplivajo na lasišče. Vsebujejo domač jabolčni kis in rastlinske maščobe, ne vsebujejo emulgatorjev in konzervansov ter so dermatološko testirani. Za dodatno nego je na voljo tudi naravni balzam.

Vsi šamponi 4kidsandus vsebujejo domač jabolčni kis, za katerega so že babice navajale, da je odličen za lase. Ne vsebujejo vode, zato ne potrebujejo emulgatorjev in konzervansov, vsebujejo velik delež rastlinskih vrst masla in olj ter so odišavljeni le z naravnimi eteričnimi ali rastlinskimi izvlečki. Vsi izdelki 4kidsandus so dermatološko testirani in nosijo certifikat 100-odstotno naravne aroma kozmetike. Lasišče vsakega posameznika ima drugačen pH, zato je pH šamponov 4kidsandus nevtralen, tako boste nad njimi navdušeni tudi tisti, ki ste do zdaj težko našli pravi šampon zase. Izbrani šampon preprosto razporedite po mokrih laseh, ga spenite z vodo in sperete. Izdelki 4kidsandus so izdelani z mislijo na okolje, zato so namesto v plastiki v okolju prijaznejši embalaži.

Za različne tipe las so na voljo: črn šampon za mastne lase, rumen šampon za barvane lase in sijaj, bel šampon proti prhljaju, rdeč šampon za obnovo poškodovanih las in balzam za vse tipe las. Z naravnimi izdelki za nego las 4kidsandus lahko svoje lase učinkovito negujete z dobrotami narave.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?