• La_popsi_720x370px_spletna-stran_SPAR_naslovna1.jpg

Štartaj, Slovenija!

Neža Mlakar in Karmen Meze

LA POPSI

Neža in Karmen, najboljši prijateljici iz otroštva, sta želeli predvsem sladoled, ki ga bosta lahko brez slabe vesti dali svojima sinovoma. Kljub začetnemu nasprotovanju družine in kilometrom, ki so ju ločevali, sta pogumno razvili sladoledne palčke iz svežega sadja, La Popsi in dokazali, da če verjameš vase, se da narediti tudi tisto, kar se drugim zdi nemogoče.

Sadne sladoledne palčke La Popsi so prijetna osvežitev in posladek, ki ga lahko uživate brez slabe vesti. Lahko so poletna osvežitev ali zimska popestritev, nedvomno pa razvredijo vsak piknik ali otroško zabavo. Vseh pet okusov je pripravljenih iz svežega sadja, brez umetnih barvil in konzervansov. Na voljo je tudi poseben okus za odrasle – mojito.

Njihova posebnost je izredno velik delež sadja. Vnos sadja bo s sadnimi sladolednimi palčkami La Popsi, zlasti za otroke, preprost, zabaven in predvsem okusen. Ker sadne sladoledne palčke La Popsi ne vsebujejo glutena ali laktoze, ne bo nihče prikrajšan za dobroto okusov, ki jih ponujajo. Sladoledne palčke La Popsi so izdelane izključno iz svežega sadja, kar boste začutili takoj ob prvem ugrizu.

Razvajate se lahko s kar šestimi okusi sladolednih palčk La Popsi – od popolnoma sadnih mešanic: mango, pomaranča-limona, ananas-kivi, bezeg-malina do sadno-mlečnega okusa jogurt-borovnica in alkoholnega luksuza z okusom mojita, ki bo prvovrstna sprostitev za odrasle. Izberite svojo palčko La Popsi in naj se naravna zabava začne.

Aktualno

La Popsi - sladoledne palčke iz svežega sadja

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?