• Moja_presna_granola720x370px_spletna stran_SPAR_naslovna.jpg

Štartaj, Slovenija!

Grega in Tina Teršek

MOJA PRESNA GRANOLA

Moja presna granola je hrustljav hranljiv obrok, ki si ga lahko pripravite za zajtrk, malico ali večerjo. Glavna sestavina so zemeljski mandlji (chufa), ki niso oreški, temveč gomolj rastline tigrova trava. Ekološka, presna in veganska dobrota je na voljo v petih različnih okusih ter je brez glutena, laktoze, oreškov in vsebuje le naravno prisotne sladkorje.

Moja presna granola niso kosmiči, so precej več kot le to. Ker so izdelani s presno pripravo, ohranjajo hranljive snovi. Ključna prednost Moje presne granole pred drugimi kosmiči in njim podobnimi izdelki pa je glavna sestavina, zemeljski mandlji, ki so pravzaprav gomolji rastline tigrova trava ter so bogat vir vlaknin.

S petimi različnimi okusi in dodatki po svojem navdihu si lahko vsak dan pripravite drugačno kombinacijo okusov. Izbirate lahko med Jabolčno pravljico, Nežno jagodo, Hudim kakavom, Pregrešno pomarančo in Zmešano banano. Izbrano Mojo presno granolo prelijte z rastlinskim napitkom, mlekom, jogurtom ali drugim poljubnim prelivom, dodajte svojo skrivno sestavino in pripravljeni ste na »živ« obrok s hranljivimi snovmi. Mojo presno granolo lahko uživate tudi naravnost iz vrečke, na poti, izletu ali kar na domačem kavču.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?