• Mulc_720x370px_spletna stran_SPAR_naslovna.jpg

Štartaj, Slovenija!

Mark Kališnik in Tina Berlec

MUL’C

Ljubezen do narave in življenje v njeni harmoniji sta Tino in Marka pripeljala do tega, da sta vse prihranke vložila v nasad orehov, ne vedoč kam točno ju bo to pripeljalo. Vendar odločitev se je hitro izkazala za odlično, saj sta v družinsko prehrano, poleg doma pridelanega sadja in zelenjave, vnesla orehe, pri tem pa odkrila naraven žitni obrok Mul’c, ki se je izkazal za pravi hit med družinskimi obroki.

Mul’c je žitni obrok, ki ga z dodanim mlekom pripravite v nekaj minutah. Vsi Mul’ci vsebujejo le naravne sestavine, so brez konzervansov, običajnega namiznega sladkorja, umetnih barvil ali arom. Bio ovsenim kosmičem, pirinemu zdrobu in kokosovemu sladkorju so za štiri različne okuse dodani slovenski orehi, lešniki, bio kakav in bio kokos. Pripravljeni z mlekom, so vir beljakovin.

Bio ovseni kosmiči v Mul’ce vnesejo vlaknine in obogatijo njihov okus. Pirin zdrob jih bogati z beljakovinami, kokosov sladkor pa je prijeten nadomestek običajnega namiznega sladkorja. Preprost obrok, poln dobrote in hranljivosti, je na voljo v štirih različnih okusih. Lahko izberete okus s slovenskimi orehi, ali se predate lešnikom, ki so prava poslastica. Za ljubitelje kokosa je na voljo okus z bio kokosom, za bolj sladkosnede pa bio kakav.

Z Mul’cem lahko otrokom in sebi zagotovite naraven in kakovosten zajtrk, malico ali večerjo, ob tem pa pozabite na umetne sestavine. Vaši otroci bodo z Mul’cem siti zakorakali v razposajen vsakdanjik, vi pa boste vedeli, da ste za njih spet storili nekaj dobrega.

Aktualno

Mul'c - naraven žitni obrok

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?