• Palacinke_takoj_720x370px_spletna stran_SPAR_naslovna.jpg

Štartaj, Slovenija!

Aljaž Deu

PALAČINKE TAKOJ!

Palačinke takoj! je pripravljena zmes, s katero so palačinke na mizi v le nekaj minutah – brez iskanja pravega razmerja med jajci, mlekom in moko ter nepotrebne zmešnjave v kuhinji.  Zmes le zmešate s pravo količino vode in že je nared za pečenje. Izbirate lahko med palačinkami iz bele, ajdove, riževe in polnovredne pirine moke. Ne vsebujejo emulgatorjev ali ojačevalcev okusa.

Z zmesjo Palačinke takoj! bodo palačinke pri roki vedno, kadar si jih boste zaželeli ali kadar bodo po njih vzklikali otroci. Priprava je tako preprosta, da jih lahko otroci pripravijo tudi sami, saj ni treba poznati pravega razmerja med jajci, moko in mlekom. Pripravljena zmes Palačinke takoj! se še posebej izkaže na potovanjih ali počitnicah, saj iskanje sestavin za palačinke ni več potrebno. Pripravljeno zmes le zmešate z vodo in v nekaj minutah bo na krožnikih od 8 do 10 slastnih palačink.

Pri pripravi palačink je različnih okusov nešteto. Gotova zmes Palačinke takoj! je zato na voljo v različnih izvedbah in omogoča, da ustvarite palačinke povsem po svojih željah ali zadovoljite še tako zahtevne palačinkoljubce. S količino dodane vode se lahko odločate, ali boste pripravili debelejše ameriške ali navadne palačinke. Pečene palačinke lahko nadevate tako s sladkimi kot slanimi nadevi, za piko na i pa poskrbite s prelivom ali posipom. Izbirate lahko med pripravljeno zmesjo iz bele, ajdove, riževe in polnovredne pirine moke. Nobena od njih pa ne vsebuje emulgatorjev ali ojačevalcev okusa.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?