• Marmela_720x370px_spletna stran_SPAR_naslovna-new.jpg

Štartaj, Slovenija!

Valentina in Uroš Kavčič

UROŠ IN VALENTINA - MARMELA

Marmela ni niti marmelada, niti mlečni namaz, je nekaj vmes. Ta edinstven namaz odlikuje velik del sadja in oreškov ter dodano tekoče slovensko mleko. Marmelo lahko namažemo na palačinke ali kruh, dodamo kavi ali sladoledu, okusna pa je tudi preprosto po žlici. Na voljo so okusi pistacije, lešnika, arašida, višnje, breskve in maline, vsi pa so izdelani brez ojačevalcev okusa, barvil ali umetnih dodatkov.

Marmela ponuja nešteto možnosti za užitek v edinstvenih kombinacijah okusov. Lahko vam pričara poznan okus arašidovega masla, ki vam ne bo obtežil želodca. Če ste ljubiteljica ali ljubitelj pistacij, vam namaz Marmela s pistacijo predstavlja edinstveno priložnost, da si pistacijo kar namažete na kruh, palačinko ali druge dobrote. O lešnikovem namazu nam ni treba izgubljati besed, saj kar kriči od dobrote. Prijetna osvežitev za vaše brbončice pa bodo sadni mlečni namazi z višnjo, breskvo in malino, s katerimi boste lahko popestrili kruh z maslom, palačinke ali iz njih ustvarili sadni sladoled kar v domačem zamrzovalniku.

Vse vrste Marmele so izdelane brez ojačevalcev okusa, barvil in umetnih dodatkov. Kot rečeno, nešteto priložnosti za užitek! Pustite se presenetiti.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?