• 720x370_good4Dogs.jpg

Štartaj, Slovenija!

Ko se je Branku in Radojki življenje umirilo, se jima je pridružil črn labradorec z imenom Sal. V njuno življenje je, poleg ljubezni in veselja, prinesel tudi željo, da ozavestita javnost o pravilni prehrani za pse, kar sta pogumno spremenila v posel. Ustvarila sta prvo slovensko surovo hrano za pse Good4Dogs – hrano, s katero so psi bolj zdravi, imajo manj alergij, lepšo dlako in bolj zdrave zobe. 

GOOD4DOGS

Good4Dogs je prva slovenska surova hrana za pse. Vsebuje vse potrebno za normalno rast in zdrav razvoj vašega psa. Pes lahko v celoti izkoristi svoj genetski potencial le z naravnim načinom prehranjevanja – s surovo hrano. Le - ta pripomore k temu, da psi dosežejo visoko biološko starost. Hranjenje psov s surovo hrano ugodno vpliva na imunski sistem in idealno težo, psi imajo več energije, lepšo dlako in kožo, lažje iztrebljajo in imajo boljše zobe. Vašemu psu sta na voljo dve vrsti mesa, Good4Dogs govedina in Good4Dogs divjačina. Kot dodatek k prehrani pa so na voljo Good4Dogs neoprani goveji vampi, ki zaradi vsebnosti probiotika Lactobacillus pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore. Pri zdravem psu je priporočeno dodajanje vampov k rednemu obroku trikrat tedensko. Pri akutnih stanjih pa se običajna prehrana v celoti zamenja s prehranjevanjem z govejimi vampi, priporočena je uporaba do izboljšanja stanja. Prehod z industrijske suhe ali konzervirane hrane je potrebno prilagoditi starosti psa in njegovemu zdravstvenemu stanju. Prehod naj bo postopen in naj traja od nekaj do največ 10 dni – optimalno je, da na surovo hrano preidemo postopoma. S postopnim prehodom se izognemo prebavnemu stresu psa, ki se lahko kaže v prebavnih motnjah.

Štartaj, Slovenija!

GOOD4DOGS - prva slovenska surova hrana za pse

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?