• startajSlovenija_SPAR_720x370px_JUNC_popravljeno.jpg

Štartaj, Slovenija!

Klemen, Andraž, Boštjan in Blaž so mladi Korošci, ki vedo, da so priložnosti za posel povsod, če smo jih le pripravljeni videti. Priložnost za svojo prihodnost je ekipa bratov našla v svojem domačem kraju. Nadgradili so klasičen recept, ki izvira še iz časa ameriških Indijancev, izbrali najboljšo koroško govedino iz proste reje, ji dodali  izbrane začimbe ter tako ustvarili JUNC Beef Jerky – visokoenergetski mesni prigrizek.

JUNC BEEF JERKY

JUNC Beef Jerky je prvi slovenski bio energetski mesni prigrizek iz sušene govedine z začimbami. Pripravljen je iz najboljše slovenske eko govedine (goveda proste reje). JUNC Beef Jerky je idealna izbira za vse, ki živijo aktivno in čez dan pogosto postanejo lačni in utrujeni, obenem pa nimajo dovolj časa za polnovreden obrok. Prigrizek je primeren za vse, ki potrebujejo dodatno energijo in moč pri kolesarjenju, planinarjenju ali drugih fizičnih aktivnostih. Izraz „Jerky“ izhaja iz indijanskega plemena Quechua in predstavlja starodaven način konzerviranja govedine. Pri pripravi so uporabljeni le najboljši deli 100% slovenske eko govedine in dodane različne začimbe. JUNC Beef Jerky ima zelo visoko vsebnost beljakovin (približno 55g na 100g izdelka), zato je odlično dopolnilo pri zagotavljanju zadostnega vnosa dnevne količine beljakovin v telo. JUNC Beef Jerky je na voljo v treh okusih: JUNC Beef Jerky original, s skrivnostno mešanico začimb, JUNC Beef Jerky čili pekoči, z ostrejšim priokusom in JUNC Beef Jerky riček. Ričkovo olje in semena, ki jih že od nekdaj pridelujejo na Koroškem, mesnemu prigrizku dajejo edinstven okus.

Štartaj, Slovenija!

JUNC BEEF JERKY - visokoenergetski mesni prigrizek

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?