• 720x370_Pokica.jpg

Štartaj, Slovenija!

Uroš je že od malih nog oboževal pokovko. Ko se je na potovanju po Ameriki srečal s povsem drugačno pokovko posebnega okusa, si je zadal cilj, da bo nekaj podobnega ustvaril tudi sam. S pomočjo Špele, Alena in Maje je razvil Pokico – pokovko, narejeno iz posebne vrste gensko nespremenjene koruze z značilno okroglo obliko, oblito z različnimi sladkimi in slanimi okusi.  

POKICA

Pokica je pokovka, narejena iz posebne sorte gensko nespremenjene koruze. Pripravljena je brez olja, zgolj z vročim zrakom, ter je brez umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Gourmet pokovki so dodani slani in sladki okusi in prelivi, ki jo naredijo še bolj hrustljavo in slastno. Pokice so na voljo v petih različnih okusih: klasična Kino Pokica s kakovostnim maslom in morsko soljo, Pokica slanina &dimljena paprika za ljubitelje močnejših okusov, Pokica black &white čokolada, kombinacija žlahtne temne in nežne bele čokolade, in Pokica karamela &arašidovo maslo za sladokusce. Za vse ljubitelje jabolčnega štrudla pa je na voljo Pokica z okusom pravega domačega jabolčnega štrudla s posipom cimeta. Prav takšnega, kot ga pečejo naše mame in babice.

Aktualno

POKICA - pokovka, narejena iz posebne sorte koruze

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?