• new-20chocolate_720x370-1.jpg

Štartaj, Slovenija!

Edine čokolade v Sloveniji, izdelane na tradicionalen način – od zrna do tablice.

20 CHOCOLATE

Kako združiti željo po potovanju z družino in zdravem načinu prehranjevanja s samostojno poklicno potjo? Martina in Sebastjan Kalinšek sta odgovor našla v čokoladi. Natančneje, tradicionalni pridelavi iz skrbno izbranih zrn kakava, ki sta jo spoznala med potovanji in izobraževanji vse od Evrope do Nikaragve.

Čokolado 20 chocolate sestavljata le dve sestavini: redke sorte kakavovih zrn in minimalne količine kokosovega sladkorja. Vse so izdelane v Sloveniji, in sicer vse od začetne faze praženja in obdelave zrn pa do končne izdelave. Čokolada se v ustih topi počasneje, ker vsebuje v povprečju 30 % manj maščob, pravi gurmani pa lahko izbirate med štirimi aromatičnimi okusi: Nicaragua, Cuba, Ecuador in Santo Domingo.

Zgodbo Martine in Sebastjana ste spoznali tudi v oddaji Štartaj, Slovenija!, na POP TV, oglejte si jo na spodnjem video posnetku.

 

 

Štartaj, Slovenija!

Podjetniška zgodba Martine in Sebastjana Kalinšek

Štartaj, Slovenija!

Predstavitev čokolade 20 CHOCOLATE

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?