Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • new-20chocolate_720x370-1.jpg

Štartaj, Slovenija!

Edine čokolade v Sloveniji, izdelane na tradicionalen način – od zrna do tablice.

20 CHOCOLATE

Kako združiti željo po potovanju z družino in zdravem načinu prehranjevanja s samostojno poklicno potjo? Martina in Sebastjan Kalinšek sta odgovor našla v čokoladi. Natančneje, tradicionalni pridelavi iz skrbno izbranih zrn kakava, ki sta jo spoznala med potovanji in izobraževanji vse od Evrope do Nikaragve.

Čokolado 20 chocolate sestavljata le dve sestavini: redke sorte kakavovih zrn in minimalne količine kokosovega sladkorja. Vse so izdelane v Sloveniji, in sicer vse od začetne faze praženja in obdelave zrn pa do končne izdelave. Čokolada se v ustih topi počasneje, ker vsebuje v povprečju 30 % manj maščob, pravi gurmani pa lahko izbirate med štirimi aromatičnimi okusi: Nicaragua, Cuba, Ecuador in Santo Domingo.

Zgodbo Martine in Sebastjana ste spoznali tudi v oddaji Štartaj, Slovenija!, na POP TV, oglejte si jo na spodnjem video posnetku.

 

 

Štartaj, Slovenija!

Podjetniška zgodba Martine in Sebastjana Kalinšek

Štartaj, Slovenija!

Predstavitev čokolade 20 CHOCOLATE