• new-zulu-zion_720x370-1.jpg

Štartaj, Slovenija!

Popolnoma drugačna linija dizajnerskih nogavic, ustvarjena za ljudi, ki obožujejo barvitost.

ZULU ZION

V časih, ko tekstilne proizvodnje množično zapirajo vrata, sta mlada zakonca dosegla nemogoče: uspela sta z nogavicami. Dijana in Miha Rolc, komunikologinja in grafični oblikovalec, sta s svojo idejo za linijo živahnih nogavic prepričala najprej na portalu Kickstarter, nato pa sta z vedno novimi vzorci začela osvajati še svet.

Nogavice Zulu Zion so izdelane lokalno, iz kakovostne italijanske preje ter z minimalno vsebnostjo umetnih materialov, vzorce pa odlikuje tudi uporaba nestrupenih, koži prijaznih barv. Namenjene so ljudem, ki niso hitro zadovoljni s povprečjem, s svojim pozitivnim videzom pa bodo navdušile tudi ljubitelje popularne kulture 90-ih let prejšnjega stoletja.

Zgodbo Dijane in Mihe ste spoznali tudi v oddaji Štartaj, Slovenija!, na POP TV, oglejte si jo na spodnjem video posnetku.

Štartaj, Slovenija!

Podjetniška zgodba Dijane in Mihe - ZULU ZION

Štartaj, Slovenija!

Predstavitev nogavic ZULU ZION

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?