• new-gorki-chili_720x370-1.jpg

Štartaj, Slovenija!

Družinica svežih čili omak različnih stopenj pikantnosti prepriča tudi prave poznavalce.

GORKI CHILI

V besedi »gorki« se poleg bistva omak skrivata tudi imeni avtorjev. Primorsko-koroški duo Rok Iglar in Igor Tavčar je že s tem dal vedeti, da gre resnično za projekt iz srca. Iz navdušencev nad pekočo hrano in predanih balkonskih gojiteljev čilijev sta po ugotovitvi, da v Sloveniji primanjkuje resnično kakovostnih, svežih in naravnih čili omak, prerasla v domiselna združevalca okusa in pikantnosti.

Rezultat je družinica omak, ki navdušuje z okusom doma pridelanih pekočih paprik, sadno-zelenjavnih dodatkov in začimb. Izbirate lahko med tremi okusi omak različnih stopenj pikantnosti: ekstremno pekočo »All Stars«, ki je na svetovnem tekmovanju World Hot Sauce Awards 2016 zasedla 2. mesto, pekočo omako z dodatkom čokolade »Choco«, ki je na istem tekmovanju osvojila 3. mesto ter nežno in okusno omako z dodatkom tartufov »Histria«.


Zgodbo Roka in Igorja ste spoznali tudi v oddaji Štartaj, Slovenija!, na POP TV, oglejte si jo na spodnjem videoposnetku.

Štartaj, Slovenija!

Podjetniška zgodba Roka in Igorja - GORKI CHILI

Štartaj, Slovenija!

Predstavitev pekoče omake GORKI CHILI

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?