Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • nes-urban-720x370.jpg

Točke zvestobe Nes

Vrhunska kolekcija izdelkov in dodatkov za prosti čas priznane blagovne znamke NES na voljo ekskluzivno v trgovinah Spar in Interspar

Slovenska blagovna znamka NES je blagovna znamka z dolgoletno tradicijo in tako Slovencem kot tudi kupcem izven naših meja znana kot visokokakovostna znamka, ki je v svoj asortima uvrstila novo kolekcijo izdelkov in dodatkov za prosti čas.
Razvili so posebno urbano kolekcijo izdelkov NES Urban, ki bo v času od 29. 3. do 6. 6. 2017 na voljo v vseh trgovinah Spar in Interspar po Sloveniji.  Izdelke boste Sparovi kupci, imetniki Spar plus kartice, z zbiranjem točk zvestobe lahko kupili kar do 62 % ceneje! NES v svoji novi kolekciji prisega na izredno visoko kakovost izdelave in materialov, prav tako pa so izdelki v koraku z najnovejšimi modnimi trendi.

Za vsakih 10 evrov nakupa od 29. 03. 2017 do 06. 06. 2017 v trgovinah SPAR ali INTERSPAR prejmete točke zvestobe.
Za nakup v znesku od 10 do 19,99 EUR prejmete 1 točko, za vsak nadaljnji nakup v vrednosti 10 EUR pa prejmete dodatno točko zvestobe.

Za nakup izbranih izdelkov NES Urban izrežite izpolnjen zbirni kupon in ga ob nakupu predložite pri blagajni.

Točke (nalepke) iz preteklih akcij niso veljavne.
Točke zvestobe lahko zbirate od 29. 03. do vključno 06. 06. 2017, zbirne kupone pa lahko unovčite vse do 20. 06. 2017.

Pravila prodajne akcije najdete na vseh prodajnih mestih.
Izdelki so tudi v redni prodaji le v času trajanja akcije Točke zvestobe. Redne prodajne cene so oblikovane na podlagi dobaviteljevega priporočenega cenika za leto 2017. Če katerega izmed ponujenih izdelkov začasno ni na zalogi, si pridržujemo pravico do kasnejše dobave.

Pravila in pogoji prodajne akcije >>

Točke zvestobe Nes

Občuti svobodo gibanja!