Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • gore-mania-720x370-2.jpg

Aktualno

6. del Garfieldovih dogodivščin

Pozdravljeni, popotniki.

Čas je, da se v šestem albumu mojega kulskega poučnega vodnika odpravimo na še eno vznemirljivo potovanje. Do zdaj smo na naših pustolovščinah obiskali oddaljene kotičke našega planeta - od severnega pola do eksotičnih deževnih gozdov, puščav in oceanov po celem svetu. Tokrat nas bo pot vodila navzgor - do mogočnih gora, ki se dvigajo proti nebu. Kot vedno bomo odkrivali zanimive živali in spoznali osupljivo naravo. Obuj torej pohodne čevlje in podajva se dogodivščinam naproti! Pa ne pozabi s seboj vzeti malice!

Naj se dogodivščina prične,
vaš mačkon Garfield.

Podaj se z Garfieldom na novo pustolovščino, kjer bosta odkrivala zanimivosti gorskega sveta. Raziskovala bosta presenetljiv živalski in rastlinski svet gorskih verig Azije, Afrike, Evrope, Amerike in Oceanije.

 

Velja za imetnike SPAR plus kartice.

Pravila prodajne akcije >>

Aktualno

Obveščamo vas, da se nalepke razlikujejo glede na pakiranje, ki ga kupite oz. prejmete pri vašem nakupu. Zeleno pakiranje, ki ga brezplačno prejmete za vsakih 10 € nakupa, vsebuje klasične nalepke, medtem ko modro pakiranje po ceni 0,50 € ob klasičnih nalepkah vsebuje tudi 1 nalepko s posebnim učinkom (nalepka z vonjem, nalepka s živalskim kožuhom ali nalepka v obliki živali). Nalepko, ki je v albumu označena s simbolom (posebni učinek), lahko tako najdete v obeh pakiranjih, s to razliko, da tiste iz modrega pakiranja vsebujejo posebni učinek, v zelenem pa so brez le-tega. Ne glede na to, ali sličice kupujete ali pa jih prejmete brezplačno, lahko tako album vedno zapolnite.

Aktualno

GOREMANIA - 6. del Gafrieldovih pustolovščin