• dobavitelji_naslovna_720x370.jpg

Nagradne igre


CASALI

Sodelujte v nagradni igri in zadenite 1 x 2 nočitvi za družino (2 odrasla, 2 otroka) z vključenim zajtrkom in turistično karto Salzburg card. Več informacij poiščite na nagradnih kuponih, ki jih najdete v trgovinah Spar in Interspar. Organizator nagradne igre je Josef Manner & Comp.AG.

KNORR IN/ALI HELLMANN’S

Kupci v megamarketih Interspar darilo prejmete ob predložitvi računa na informacijah ali pa račun pošljite na spodnji naslov. Kupci v trgovinah Spar kot dokazilo o nakupu pošljite račun s svojimi podatki na naslov Knorr, p.p. 262, 1002 Ljubljana, najkasneje do 26. 4. 2018.
Darilo boste prejeli po pošti do 15. 5. 2018. Število daril je omejeno. Na voljo 5500 daril. Nagrajevanje nakupov traja od 11. 4. do 24. 4. 2018. Pravila nagrajevanja nakupov najdete na www.knorr.si.

OLD SPICE

Pravila nagradne igre >>

MLINOTEST

VeČ informacij na www.mlinotest.si.

 

 

 

 

 

FRANCK CAPUCCINO RAZLIČNI OKUSI NAGRAJUJE!

Kupi dva izdelka Franck capuccino in osvoji mamljive nagrade! Več na www.franck.eu.
Trajanje nagradne igre: 1. 3. - 31. 3. 2018. Slika je simbolna.

DUCK

Darilo prejmete ob predložitvi računa na informacijah v megamarketih INTERSPAR ali pri blagajnah v trgovinah SPAR. Na voljo je 2.000 daril. Organizator nagrajevanja nakupov je ARC-Kranj, d.o.o.. Nagrajevanje nakupov poteka od 14. 3. 2018 do 14. 4. 2018 oz. do razdelitve vseh daril.

 

 

 

NESTLE

Več informacij na www.arc.si Organizator nagradne igre je ARC-Kranj, d.o.o. Nagrajenci bodo objavljeni kmalu.

 

 

 

RADENSKA - znani so nagrajenci >>

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?