• Kristijan_Barboric_720x370-1.jpg

Pridelano v Sloveniji

Kristijan Barborič

Kmetija Barborič leži v Zavinku v občini Škocjan in se razprostira na kar 50 hektarjih površine. Na kmetiji, ki jo vodi Kristijan Barborič, so se leta 2015 posvetili predvsem pridelavi zgodnjega krompirja, ki dosega do 120 ton pridelka in ga obdelujejo na 4–6 hektarjih. Gojijo tudi pšenico, fižol, repo, kolerabnice in drugo zelenjavo, velik poudarek pa namenjajo integrirani pridelavi, ki omogoča vzgojo zdravih in kakovostnih pridelkov ter zagotavlja naravi prijazen način kmetovanja.

 

IZJAVA
»Le s pravim načinom pridelave zagotovimo prvovrstno zelenjavo, zato v celotnem procesu obdelovanja zemlje sledimo ustreznim standardom, rezultat našega truda pa lahko najdete na nakupovalnih policah.«

KOTIČEK PRIDELOVALCA
Za pridelavo kakovostnega krompirja so pomembna rodovitna humusna tla in integrirana pridelava na osnovi komposta. Naš krompir je tako polnega okusa, se ne razkuha in je zato najboljša izbira za pripravo okusnih jedi.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?