Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • Slovenija_moja_dezela_pridelano_marko_debeljak_720x370-1.jpg

Slovenija, moja dežela

Pridelano v Sloveniji

Marko Debeljak

Družinsko podjetje Kalčo, d. o. o. iz Ljubljane prideluje kalčke alfalfa, mungo fižola, kreše in redkvice. Na slovenskem trgu so prisotni že 25 let in ohranjajo tradicijo naravne pridelave kalčkov brez aditivov, škropiv, pesticidov ali katerihkoli drugih umetnih in naravnih dodatkov. Te majhne rastlinice, ki uspevajo skozi celotno leto, so bogat vir vitaminov in mineralov v človeški prehrani, najdete pa jih že v hladilniku najbližje Sparove trgovine.

IZJAVA
»Kalčki so slastni kot solata, na kruhu z rezino sira ali kot dodatek različnim jedem. Kalčke mungo fižola lahko tudi toplotno obdelujemo pri pripravi azijskih jedi. Pustite domišljiji prosto pot!«

KOTIČEK PRIDELOVALCA
Kalčke hranimo v hladilniku. Pred uporabo jih lahko tudi osvežimo z malo hladne vode. Če je zdravo, je zdravo, tu nimamo kaj!