• Slovenija_moja_dezela_pridelano_gomilar_720x370-1.jpg

Pridelano v Sloveniji

Gomilar d.o.o.

Gomilar, d. o. o. je družinsko podjetje iz Vrhpolja pri Šentvidu blizu Ivančne Gorice, ki temelji na tradicionalni pridelavi krompirja, njegovi začetki pa segajo v leto 1935. Podjetje je na trgu prisotno od leta 2002 in ima dolgoletno tradicijo pridelovanja sadja ter zelenjave. Ponosni so na svojo blagovno znamko krompirja z imenom Iva, ki je prisotna na policah prodajaln Spar Slovenija. Odlikuje jo vrhunska kakovost, izjemen okus in odlična embalaža. Podjetje strateško planira nabavo slovenskih izdelkov ter z vrhunsko tehnologijo, inovativnimi rešitvami in s kakovostnimi storitvami na področju pakiranja zelenjave in sadja povečuje osveščanje o pomembnosti kakovostne in ustrezno pakirane hrane. Trudijo se, da ponudba zajema čim več zelenjave iz bližnje okolice, s čimer podpirajo slovensko kmetijstvo. Podjetje si vseskozi prizadeva za zagotavljanje kakovosti pridelkov, ki jih dobavlja. Zagotavlja njihovo sledljivost in s tem tudi varnost hrane.

IZJAVA
»Visoka kakovost svežih pridelkov ni veliko vredna, če niso pakirani tako, da se ta kakovost ohrani. Naše podjetje zagotavlja, da so izdelki zelo kakovostno izbrani, sortirani in pakirani za potrebe kupcev Spara. Zato se naš slogan glasi: Prisegamo na kakovost.«

KOTIČEK PRIDELOVALCA

Krompir za cvrtje in praženje je treba shranjevati pri temperaturi 6–8 °C, da bi kar najbolj znižali raven reducirnega sladkorja. Reducirni sladkor se nabira na temperaturi okoli 8 °C, sprememb, do katerih pride zaradi višje temperature, pa ni mogoče odpraviti.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?