• kramberger-nova_720x370-1.jpg

Pridelano v Sloveniji

Kramberger Nova d.o.o.

Kmetija Kramberger se nahaja v okolici Maribora. Z zelenjadarstvom se ukvarjajo že 20 let in na površini desetih hektarjev pridelujejo solato, cvetačo in gomoljno zeleno. Vso zelenjavo najdete na policah pod imenom Kramberger Nova, d. o. o.

IZJAVA
»V Sloveniji znamo pridelati kakovostno zelenjavo. Žal je zaradi majhnosti pridelovalnih površin naša pridelava nekoliko dražja od velikih tujih proizvajalcev. Toda, če vemo, kako pomemben je čas od priprave do trgovske police, ki vpliva na kakovost zelenjave, lahko zatrdimo, da je kakovost na naši strani. Zelenjava, ki je več dni na dolgi poti iz tujine, izgubi vse tiste pomembne hranljive snovi, zaradi katerih jo sploh uživamo.«

KOTIČEK PRIDELOVALCA
Če bomo jedli zelenjavo, ki je lepa na pogled, a vsebinsko prazna, bomo zelo malo prispevali k našemu zdravju. Zato priporočamo, da s­e kupci držijo načela »jej manj, a naj bo tisto, kar poješ, kakovostno in slovensko«.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?