• mirosan-nova-720x370-1.jpg

Slovenija, moja dežela

Pridelano v Sloveniji

Sadjarstvo Mirosan

Sadjarstvo Mirosan se je tekom let iz majhnega družinskega obrata razvilo v uspešno sodobno podjetje, ki se ukvarja s pridelavo sadja in drevesničarstvom sadnih sadik. Rodovitna pobočja nad Savinjsko dolino, ki s svojo ugodno nadmorsko višino, sončno lego in kakovostno zemljo obrodijo najslajša jabolka, tako danes obdeluje kar 53 parov pridnih rok. Pri tem na približno 140 hektarjih zemlje družina Korber, ki stoji za podjetjem Mirosan, prav posebno skrb namenja naravi prijaznem načinu pridelave sadja. Z uporabo naravnih virov in mehanizmov tako krepi smernice ekološkega kmetijstva in skrbi za nezamenljiv okus in sočno aromo domačih jabolk. Še posebej ponosni so na jabolka sorte Antares, za katera so na Sejmu Narava in zdravje 2013 prejeli tudi oznako najvišje kakovosti izdelka.

IZJAVA
Zaupanje gradimo na šestdesetletni tradiciji, ljubezni do dela in strokovnemu znanju z dovršenim sistemom kakovosti, kontrole ter porekla.

KOTIČEK PRIDELOVALCA
“Skrivnost dobrega jabolka se skriva v njegovi izbiri! Če jabolka uživate sveža, so najboljša sladka ali sladko-kisla, ki so čvrsta, sočna in hrustljava. Za peko izberite bolj kiselkasta jabolka, saj ta vsebujejo manj vode; za kuho pa raje izberite tista, ki so čvrsta in sladka. Za ozimnico so najboljše pozno jesenske in zimske sorte jabolk.”

Več o Sadjarstvu Mirosan >>

Video

Sadjarstvo Mirosan

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?