• panvita_720x370-1.jpg

Slovenija, moja dežela

Pridelano v Sloveniji

Panvita d.d.

V Skupini Panvita iz Murske Sobote skrbijo, da je pot do okusnega in kakovostnega obroka varna, sledljiva in nadzorovana, saj želijo kupcem ponuditi le najboljšo in zdravo domačo hrano. Pridelujejo in predelujejo jo z velikim spoštovanjem do okolja, kateremu vračajo tisto, kar jim daje. Med drugim pridelujejo tudi šparglje, katere dnevno obirajo in jih sveže ponujajo na trgovskih policah.

IZJAVA
»Z veseljem in s ponosom pridelujemo vrtnine ter jagodičevje v prekmurski zemlji s stalnim nadgrajevanjem znanja in na okoljsko sprejemljiv način. Svoje kupce želimo navdušiti s svežino in z okusom pridelkov ter jim popestriti pripravo hrane«. Andrej Smodič, izvršni direktor RC Panonski vrt Panvita d.d.

KOTIČEK PRIDELOVALCA
Največ svežine in dobrega okusa ter koristnih hranil iz vrtnin ter sadja boste sebi in vašim najdražjim ponudili s poseganjem po lokalnih pridelkih ter izrazitim prilagajanjem jedilnika aktualni sezoni.
Priporočamo vam sprotno nakupovanje svežih špargljev, v kolikor pa ste jih primorani shraniti za kakšen dan ali dva, je najbolje, da prirežete konce poganjkov za pol centimetra, jih ovijete v čisto in vlažno kuhinjsko krpo ter shranite v hladilnik. Za shranjevanje špargljev v zamrzovalniku pa vam predlagamo uporabo vakuumskih vrečk.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?