• Slovenija_moja_dezela_pridelano_evrosad_720x370-1.jpg

Slovenija, moja dežela

Pridelano v Sloveniji

Evrosad

Skupina Evrosad združuje tri večja podjetja - Evrosad, Sadjarstvo Blanca, Sadjarstva Ormož in več  samostojnih sadjarjev iz Slovenije. Kot prva je pred 17 leti pričela aktivno poslovati družba Evrosad in tako nadaljevala bogato zgodovino, ki so jo ustvarili dedki današnjih sadjarjev. Danes skupina Evrosad na 650 hektarjih površin letno pridela 20.000 ton jabolk, 1.500 ton hrušk in 200 ton breskev. Poleg oskrbe slovenskih kupcev so kakovost svojih pridelkov dodatno dokazali tudi z uspešnim prodorom na tuje trge. Svoje sadje tako prodajajo v 15 državah v Evropi, preko Dubaja pa še v 17 državah Srednjega vzhoda.  
Pri pridelavi sadja uporabljajo novo metodo pridelave, ki velja za eno najsodobnejših v evropskem merilu. Gre za skupek različnih naprednih tehnik pridelave, ki omogočajo minimalno uporabo sredstev za varstvo rastlin. Kot radi poudarijo v Evrosadu, znajo na zanesljiv ter okolju in ljudem prijazen način pridelati zadostne količine kakovostnih živil, kar prvovrstna slovenska jabolka brez dvoma so.

IZJAVE
»Danes imamo dovolj znanja, da smo lahko prijaznejši do okolja
»Nam je ključno, da nam končni kupci zaupajo
»Ni razloga, da bi Slovenci jedli tuja jabolka. V naši državi imamo izredne naravne danosti in zato lahko pridelamo daleč  najbolj kakovostna jabolka

KOTIČEK PRIDELOVALCA

Jabolka niso samo rdeča in rumena, temveč imamo na voljo veliko različnih sort, ki so vrhunske kakovosti.
Zato potrošnikom polagamo na srce, da preizkusijo čim več različnih sort in najdejo svojo najljubšo.

Več o skupini Evrosad >>

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?