• skupina-posavje_720x370-1.jpg

Slovenija, moja dežela

Pridelano v Sloveniji

Skupina Posavje d.o.o.

Podjetje Skupina Posavje iz Brestanice je bilo ustanovljeno leta 1992. Skozi čas so nabrali veliko izkušenj in znanja, ki ga pridno uporabljajo in delijo s svojimi strankami. Zanesljivost in prilagodljivost jim omogoča, da nudijo kakovostne storitve svojim poslovnim partnerjem, med njimi tudi Sparu. Ukvarjajo se z odkupom sadja in zelenjave, z distribucijo večjim porabnikom in trgovinam po vsej Sloveniji ter ponudbo sadja in zelenjave lastne proizvodnje. Njihova ponudba sadja in zelenjave ustreza certifikatu integrirane pridelave in certifikatu GLOBALG.A.P.

IZJAVA
»Trudimo se, da bi zagotovili odkup sadja in zelenjave celotne domače lokalne ponudbe ter na ta način na police trgovin pripeljali domače, lokalno pridelane in kakovostne pridelke.«

KOTIČEK PRIDELOVALCA
Vsi naši proizvodi so rezultat integrirane pridelave, s katero lahko slovenskim kupcem zagotovimo kakovostno in zdravo zelenjavo ter sadje, ki navdušujejo s polnim okusom ter odlično hranljivo vrednostjo.

Več >>

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?