• andrej_cigula-2_720x370.jpg

Vzrejeno v Sloveniji

Rejec goveda

Cigula Andrej

»Delo na kmetiji zahteva celo družino!«

Kmetija Cigula Vilček se z živinorejsko dejavnostjo ukvarja že vrsto let. Zaradi večje stabilnosti, ki jo omogoča zadružništvo, se je s Kmetijsko zadrugo Ptuj povezal že stari gospodar. Njegovemu zgledu danes sledi tudi Andrej Cigula, predstavnik tretje generacije, ki se dobro spominja, da je bila njihova kmetija včasih največja daleč naokrog – s trdim delom pa želi ohranjati njeno staro slavo tudi v prihodnje. So eni redkih, ki se pretežno ukvarjajo z vzrejo bikov, za svoje delo in trud na tem področju pa so prejeli številna priznanja in nagrade, med njimi tudi zadružno.

Na njihovi kmetiji je predanost domači zemlji nekaj, kar negujejo iz generacije v generacijo. Iz lastnih izkušenj zato povedo, da delo na kmetiji ne zahteve le celega človeka, temveč celo družino. Pobudo za več domačega mesa preverjene kakovosti pozdravljajo tudi sami, obenem pa poudarjajo, da je v kakovostno pridelavo krme in vzrejo zdrave živine vloženega izredno veliko truda. Sami pri tem stavijo na predanost, zmerno in optimalno mehanizacijo, predvsem pa na družinsko modrost.

 

  • andrej_cigula_galerija_720x370.jpg

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?