• branko_korosec-2_720x370.jpg

Vzrejeno v Sloveniji

Rejec goveda

Korošec Branko

»Brez zavednega kmeta ni dobre hrane.«

Da se kmetijstvo pretaka v krvi, potrjuje tudi družina rejca Branka Korošca iz Moškanjcev. Ta je kmetijo podedoval po očetu in jo iz njenih skromnih temeljev z leti pretvoril v sodobno kmetijsko posestvo. Prevzel jo bo sin, ki svoje delovne izkušnje nadgrajuje s pridobivanjem strokovnega naziva iz področja agroživilstva. Ne bo pa edini! Da je kmetijstvo tudi njeno poslanstvo, namreč že sedaj ve povedati tudi navihana 11-letna Koroščeva hči.

Kot najpomembnejši razločevalni člen slovenskega kmetijstva Branko zagotovo izpostavlja domačo krmo, ki raste v nadzorovanih pogojih in tako ustreza najvišjih standardom kakovosti. Ta je zato neprimerljivo boljša od pogosto slabe hrane, s katero živino krmijo v tujih proizvodnih obratih in zato predstavlja trdno osnovo za zdravo meso. Branko tako s ponosom in odločnostjo zatrjuje, da brez zavednega kmeta tudi ni dobre hrane!

 

  • branko_korosec_galerija_720x370.jpg

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?