• milan_meznaric-2_720x370.jpg

Vzrejeno v Sloveniji

Rejec goveda

Meznarič Milan

»Vsi skupaj – drugače ne gre!«

Pri družini Meznarič ali Plahčovih, kakor jih radi kličejo sovaščani, so kmetijstvu močno predani. To tradicijo negujejo in prenašajo iz roda v rod, zato za kmetijo vedno skrbi vsa družina – saj drugače pač ne gre! Tekom let in z rednim razvojem je njihova kmetija postala primerljiva z evropskimi, ki se ukvarjajo z integrirano pridelavo. Tako danes na njej redijo 76 glav živine in obenem obdelujejo kar 130 hektarjev zemlje. Milan rad pove, da je rezultat tovrstnega dela zdrava hrana za slovenski narod.

Doma pridelana krma in izjemna pozornost, ki jo namenjajo skrbi za živino, se odražata tudi v njihovih produktih. Tovrstna srčnost, s katero se družina Meznarič posveča svojemu izročilu, namreč vodi do kvalitete, ki ji ni para. To pa je perspektiva, ki ji je zagotovo vredno slediti in vanjo verjeti, saj so možnosti, ki jih ponuja naša dežela, pravzaprav edinstvene ter zagotovo vredne pozornosti.

 

  • milan_meznaric_galerija_720x370.jpg
  • kravice.jpg

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?