• branko_vrsic-2_720x370.jpg

Vzrejeno v Sloveniji

Rejec prašičev

Vršič Branko

»Ohranimo slovensko podeželje!«

Skrb za živino in veselje do dela se pri družini Vršič prenašata iz roda v rod. Tako je sedanji gospodar Branko že tretja generacija zapored, ki se na domači kmetiji ukvarja s prašičerejo. Rad poudari, da je pri takem delu najpomembnejša predanost. Še več, slednjo vidi tudi kot tisto osrednjo vrednoto, ki pomembno zaznamuje celoten potek posameznikovega življenja.

Da je njihovo meso, ponujeno na trgovskih policah, res kvalitetno, Vršičevi skrbijo z domačo pridelavo krme za živali in skrbno izbrano mehanizacijo, ki vpliva na optimizacijo dela. Obdelujejo namreč kar 23 hektarjev zemlje, kjer pridelujejo vse od ječmena, pšenice do koruze, s katerimi nato krmijo svoje živali. Četudi te kmetijske površine obdelujejo strojno, svojo živino s tako pridelano krmo še vedno hranijo ročno. Tovrstno predanost, ki se odraža v srčnosti, s katero se lotevajo vsakodnevnih opravil, je zato moč čutiti prav na vsakem koraku.

 

  • branko_vrsic_galerija_720x370.jpg

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?