• 10kupon-2607-2907-720x370.jpg

Aktualno

10 % popust na celoten nakup* ob nakupu nad 30 EUR

Kupon je unovčljiv le ENKRAT od četrtka, 26. 7., do nedelje, 29. 7. 2018, ob predložitvi SPAR plus kartice.

Ob enkratnem nakupu nad 30 EUR je možno unovčiti le en kupon za 10 % popust na celoten nakup. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Velja tudi za izdelke v akciji. Največji znesek nakupa, pri katerem lahko še uveljavljate popust, je 500 EUR. Kupon je unovčljiv v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR, SPAR partner in restavracijah INTERSPAR.

V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, izdelki Sushi by Ohana, izdelki blagovne znamke Tchibo, Apple, izdelki iz promocije Štartaj Slovenija, nakup ali polnjenje kartice Urbana, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob,
Izi mobil, Simpl), knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakup SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajne za gospodinjstva. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?