• 25kupon-2307-2507-720x370.jpg

Kupon za 25 % popust na en izdelek - od ponedeljka do srede

SPAR Akcije

25% POPUST ZA EN IZDELEK* PO VAŠI IZBIRI:

  • Z eno SPAR plus kartico lahko imetnik kartice unovči en popust za izdelek po izbiri (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) od ponedeljka, 23. 7., do srede, 25. 7. 2018.
  • Popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR, INTERSPAR, franšiznih trgovinah SPAR partner in v restavracijah INTERSPAR. 
  • Popust ne velja v Trafikah Spar in Interspar.

KAKO UVELJAVITI KUPON?

  • Ko uveljavljate kupon iz letaka ali iz e-maila, vas prosimo, da pri izdelku, za katerega želite uveljaviti popust, na to opozorite blagajničarko.
  • Ko uveljavljate popust iz SMS-a, pokažite sporočilo iz telefona blagajničarki ter jo opozorite na izdelek, za katerega želite uveljaviti popust.
  • Ko uveljavljate popust iz SPAR plus mobilne aplikacije, pokažite blagajničarki kupon iz aplikacije na telefonu ter jo opozorite na izdelek, za katerega želite uveljaviti popust.

*POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO. V primeru, da se kupon unovči na akcijsko znižan izdelek, označen s SPAR plus kartico, se popust v višini 25 % odšteje od redne cene. Kupon ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov, revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, SPAR darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev, pnevmatik, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, darilnih paketov Zvezdar, Selectcard in Selectbox, nakup ali polnjenje Urbane ter piva v povratni embalaži, vina, penečega vina in žganih pijač (tudi z manj kot 15 % vol. alk.). Popust ne velja za izdelke iz akcije »gratis«, »Več je ceneje«, »Trajno znižano« ter izdelkov iz promocij Točke zvestobe, izdelke Sushi by Ohana, Štartaj Slovenija, Apple ter ne velja za izdelke, ki so znižani s kuponom z Barkodo. Kupon se ne sešteva s popusti za skupine izdelkov. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupon velja za nakup le enega izdelka oz. eno pakirano (povezano) embalažo, ki je na voljo v trgovini na prodajnih policah, pri tehtanih izdelkih pa za eno vrsto blaga in v količini, običajni za gospodinjstva ter največ 5 kg ene vrste svežega postrežnega mesa po vaši izbiri. Popust ne velja za akcijsko znižane cene izdelkov, označene s SPAR plus kartico. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

Ob enkratnem nakupu lahko vsak kupec s svojo SPAR plus kartico uveljavi 1 kupon (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) na 1 izdelek.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?