• pakirane-mesnine-2206-2406_720x370.jpg

Aktualno

Pakirane mesnine kar 30 % ceneje

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene - nakup je možen le v količinah, primernih za gospodinjstva. Ponudba velja od petka, 22. 6. do nedelje, 24. 6. 2018, oz. do prodaje akcijskih zalog, v vseh trgovinah Spar in Interspar razen pri označenih izdelkih. Ponudba ne velja v trgovini Spar City - Ljubljana in Maribor. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za akcijske cene izdelkov, označenih s SPAR plus kartico. Popust ne velja za izdelke, vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO in Štartaj Slovenija. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Slika je simbolna.

  • vrtni-stoli-mize-blazine-2206-2406_720x370-1.jpg

Aktualno

Vrtni stoli, mize in sedežne blazine kar 30 % ceneje

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene - nakup je možen le v količinah, primernih za gospodinjstva. Ponudba velja od petka, 22. 6. do nedelje, 24. 6. 2018, oz. do prodaje akcijskih zalog, v vseh hipermarketih Spar in megamarketih Interspar razen pri označenih izdelkih. Ponudba ne velja v trgovini Spar City - Ljubljana in Maribor. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za akcijske cene izdelkov, označenih s SPAR plus kartico. Popust ne velja za izdelke, vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO in Štartaj Slovenija. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Slika je simbolna.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?