Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • nikjer-ceneje-tip-belo-ozadje_720x370.jpg

SPAR Akcije

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 31. 1. 2017 do 8. 5. 2017 na osnovi popisa, opravljenega med  3. 1. in 4. 1. 2017 v trgovinah Tuš, Mercator Ljubljana, Lidl in Hofer. Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

PRIMERJAVA REDNIH CEN
Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Tuš, Mercator Ljubljana, Lidl in Hofer med 3. 1. in 4. 1. 2017. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.  V primeru, da boste od 31. 1. 2017 do 8. 5. 2017 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer ali Lidl kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah Spar ali Interspar, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

SPAR Akcije

Redna cena - NIKJER CENEJE