• darilne_kartice_naslovna1_720x370.jpg

SPAR darilne kartice

SPAR darilne kartice

Razmišljate, kaj podariti za rojstni dan, kakšno drugo priložnost ali pa se želite nekomu le zahvaliti na prav poseben način?

Potem podarite nekaj lepega!

Obdarite svojega najbližjega, prijatelja ali sorodnika, s stilsko oblikovano SPAR darilno kartico. Izbirate lahko med SPAR darilnimi karticami z natisnjeno vrednostjo ali pa SPAR darilnimi karticami, katerim ob nakupu sami določite vrednost.

Enostavno izberite tip SPAR darilne kartice, ki vam ustreza, in želeno vrednost poravnajte na blagajni (vnaprej določeno vrednost 10 EUR, 20 EUR ali 50 EUR ali pa vrednost po izbiri, med 10 EUR in 200 EUR).

Obdarjenec lahko tako z darilno kartico po lastni izbiri nakupuje v vseh trgovinah ter trafikah Spar in Interspar ter restavracijah Interspar v Sloveniji.

Imetnik SPAR darilne kartice ob plačilu vrednosti nakupa slednjo enostavno predloži blagajničarki in vrednost nakupa se odšteje od preostalega dobroimetja, zabeleženega na darilni kartici. Stanje vrednosti na darilni kartici lahko imetnik preveri na vseh blagajnah trgovin in trafik Spar in Interspar ter restavracij Interspar.

Lična embalaža služi kot ovojnica, ki se oblikovno sklada z motivom kartice, s svojim osebnim posvetilom pa boste lahko darilu dodali še osebno noto.

Splošni pogoji poslovanja z darilnimi karticami >>

SPAR darilne kartice

Darilna kartica za vse priložnosti

Razmišljate, kaj podariti za rojstni dan, kakšno drugo priložnost ali pa se želite nekomu le zahvaliti ...

Več >> plus

SPAR darilne kartice

Pogosto zastavljena vprašanja

Tu najdete najpogostejša vprašanja in odgovore v zvezi s SPAR darilnimi karticami.

Več >> plus

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?