Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

SPAR Kot nekoč


Posejmo in ohranimo avtohtone slovenske sorte!

SPAR Kot nekočPoletna krhkolistna solata, ki dobro prenaša vročino in gre pozno v cvet. Glavice so velike in trde. Listi so svetleče rumene barve, imajo valovite in nazobčane robove. Potrebuje toplo in zmerno vlažno lego. Kali 8 do 10 dni.

SPAR Kot nekočZimska krhkolistna solata, ki spomladi oblikuje hrustljave rumenozelene glavice. Potrebuje toplo, sončno in zmerno vlažno lego. Kali 8 do 10 dni. Dobro prezimi, predvsem če jo pokrijemo s kopreno ali nizkim tunelom.

SPAR Kot nekočKrhkolistna domača solata, ki oblikuje hrustljave svetlo zelene glavice. Kali 8 do 10 dni. Pridelujemo jo skoraj celo leto. Dobro tudi prezimi, predvsem če jo pokrijemo s kopreno ali nizkim tunelom.

SPAR Kot nekočPoletna krhkolistna solata, ki dobro prenaša vročino in
gre pozno v cvet. Kali 8 do 10 dni. Glavice so velike in kompaktne. Listi so svetleče rumene barve, imajo valovite in nazobčane robove.

SPAR Kot nekočZimska krhkolistna solata, ki spomladi oblikuje lepe in hrustljave glave z rjavimi pegami. Kali 8 do 10 dni na topli in zmerno vlažni legi. Pobiramo čvrste glave solat.

SPAR Kot nekočPoletna krhkolistna solata, ki dobro prenaša vročino in gre pozno v cvet. Glavice so velike in trde. Listi so temno zelene barve, imajo valovite in nazobčane liste. Kali 8 do 10 dni. Potrebuje redno zalivanje in rahljanje zemlje.

SPAR Kot nekočIma srednje velike rozete s temno zelenimi listi. Listi so gladki, svetleči, niso kosmati in so polnega okusa. Kali 20 do 25 dni. Potrebuje sončno in zmerno vlažno lego. Poletne setve dobro zasenčimo. Dobro prezimi.

SPAR Kot nekočListi so svetleče zelene barve, srednje veliki, podolgovati, ozki in gladki. Kali 20 do 25 dni. Potrebuje sončno in zmerno vlažno lego. Poletne setve dobro zasenčimo. Dobro prezimi.

SPAR Kot nekoč