Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • Bujta-repa_VISOKI-HRBET-S-KOSTJO.jpg

Strokovnjaki za meso

Bujta repa

Kateri kos mesa kupiti?
Za bujto repo mesarja povprašajte po visokem svinjskem hrbtu s kostjo. Seveda jo lahko skuhate tudi iz plečeta, delov stegna ali celo iz svinjskega fileja, vendar je najbolj primerno meso s kostmi, ki bodo dale jedi tisti pravi okus.

Kako pripraviti meso?
Meso bo bolj sočno, če ga vsaj 2 uri pred pečenjem pustite na sobni temperaturi. Uporabite cel kos mesa s kostmi vred.

Nasvet
Za 4 osebe potrebujete približno 70 dag visokega svinjskega hrbta s kostjo.

Nekaj na žlico

Bujta repa

plus

Vzrejeno v Sloveniji

Vzrejeno v Sloveniji

Z oznako »Slovenija, moja dežela – Vzrejeno v Sloveniji« v naših trgovinah označujemo meso slovenskih rejcev. Prav tako predstavlja našo zavezo, da na vaših krožnikih vsak dan postrežete sveže in okusne mesne jedi. Preberite več >>

plus