Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • Cordon_bleu_PISCANCJA-PRSA.jpg

Strokovnjaki za meso

Cordon bleu

Kateri kos mesa kupiti?
Kupite sveže piščančje prsi in prosite mesarja, naj vam iz njih odreže zrezke, težke 12–15 dag.

Kako pripraviti meso?
Zrezek položite med dve kuhinjski prozorni foliji in ga s ponvijo potolcite v tanek sloj mesa. Potolčen zrezek rahlo posolite in popoprajte.

Nasvet
Za 4 osebe potrebujete 4 zrezke, težke 12–15 dag.

Vzrejeno v Sloveniji

Vzrejeno v Sloveniji

Z oznako »Slovenija, moja dežela – Vzrejeno v Sloveniji« v naših trgovinah označujemo meso slovenskih rejcev. Prav tako predstavlja našo zavezo, da na vaših krožnikih vsak dan postrežete sveže in okusne mesne jedi. Preberite več >>

plus