• jamie-oliver-720x370.jpg

Aktualno

Zbirajte nalepke za večnamensko stekleno posodo Jamie Oliver

Ne glede na to, ali shranjujete sveže sestavine ali ostanek obroka, vam pri tem pomagajo moje steklene posode
za shranjevanje različnih velikosti. Če so prazne, jih preprosto zložite eno v drugo, če so polne, pa lahko lepo vidite, kaj je v njih. Jaz jih obožujem! Zaradi ustreznega shranjevanja namreč zavržemo manj hrane, kar je krasno iz več razlogov – s temprihranimo denar in dragoceni čas, saj nam ni treba pripravljati novih obrokov, in kar je najboljše, s tem pomagamo planetu.
Tudi v moji ponudbi gospodinjskih aparatov se najde kaj za vsakega kuharja. Z njihovo pomočjo sekljamo, mešamo, meljemo in stepamo – lahko pripravimo vse od vsakdanjih juh in zmešančkov do domačega testa za testenine in pečenk, ob katerih bo jedcem zastal dih. Zdaj je še več razlogov, da se lotite priprave svojih najljubših jedi in se pri tem neizmerno zabavate.

Pa veselo kuhanje,
Jamie Oliver

KAKO POTEKA ZBIRANJE?

Spar z zadovoljstvom predstavlja posebno ponudbo za svoje kupce:
z nakupi v trgovinah Spar, Interspar in Spar Partner zbirate nalepke, s katerimi lahko PRIHRANITE pri nakupu večnamenske vrhunske posode za shranjevanje in kuhinjskih aparatov Jamie Oliver.Zbirajte nalepke od 18. aprila do
7. avgusta 2018.


Izpolnjen zbirni kartonček
zamenjajte za popust
na posodo in aparate Jamie Oliver.

Za vsakih 5 € nakupa prejmete
nalepko na blagajni.

Zberite vseh 5 posod za
shranjevanje in jih dopolnite
z aparati Jamie Oliver.


Z zbiranjem nalepk napolnite
zbirni kartonček.


Nalepke lahko unovčite
do 19. avgusta 2018.
  • Tokrat svoje zveste kupce nagrajujemo z izjemno ugodno ponudbo vrhunskih izdelkov blagovne znamke Jamie Oliver.
  • Za vsakih 5 evrov nakupa od 18. 4. 2018 do 7. 8. 2018 v trgovinah SPAR ali INTERSPAR prejmete točke zvestobe.
  • Za nakup v znesku od 5 do 9,99 EUR prejmete 1 točko, za vsak nadaljnji nakup v vrednosti 5 EUR pa prejmete dodatno točko zvestobe. Za nakup izbranih izdelkov JAMIE OLIVER izrežite izpolnjen zbirni kupon in ga ob nakupu predložite pri blagajni. Točke (nalepke) iz preteklih akcij niso veljavne.
  • Točke zvestobe lahko zbirate od 18. 4. 2018 do 7. 8. 2018, zbirne kupone pa lahko unovčite vse do 19. 8. 2018. Pravila prodajne akcije najdete na vseh prodajnih mestih.
  • Izdelki so tudi v redni prodaji le v casu trajanja akcije Točke zvestobe. Redne prodajne cene so oblikovane na podlagi dobaviteljevega priporočenega cenika za leto 2018. Če katerega izmed ponujenih izdelkov ni na zalogi, si pridržujemo pravico do kasnejše dobave.
  • ZBIRANJE IN UNOVČEVANJE TOČK ZVESTOBE JE MOGOCE SAMO S SPAR PLUS KARTICO.
  • Pravila prodajne akcije >>

Aktualno

Točke zvestobe - Jamie Oliver

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?