Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • podjetje_720x370.jpg

O podjetju

Spar Slovenija d.o.o.

Spoštovani kupci, dobrodošli v naših trgovinah in restavracijah! Naša skrb je namenjena vam, naše vsakodnevno delo in trud pa usmerjena k temu, da bi ponudbo kar najbolj približali vašim potrebam in željam.

Že več kot dve desetletji z novimi idejami, postavljanjem vedno višjih standardov in nenehnim širjenjem ponudbe z vami gradimo vezi, ki so obrodile zadovoljstvo na obeh straneh. Ponosni smo na zaupanje, ki nam ga izkazujete. O tem govorijo neodvisne raziskave, v katerih nas že nekaj let zapored ocenjujete kot trgovca, ki bi ga z veseljem priporočili svojim prijateljem, prav tako odlično ocenjujete našo svežo ponudbo in kakovost izdelkov ter nizke cene.

Tudi v prihodnje bomo izpolnjevali zahteve po visoki kakovosti in hkrati ohranjali nizke cene. Naše vodilo je zadovoljstvo strank in zavedamo se, da ga lahko dosegamo le s predanim in učinkovitim delom vseh nas. Misel » DOBRO ZAME« je naša želja za vsakogar. Hvala za zaupanje!

o podjetju

Osebna izkaznica

Osnovni podatki o podjetju Spar Slovenija d.o.o.

Več >> plus

OSEBNA IZKAZNICA

Zgodovina

Spar je leta 1932 na Nizozemskem ustanovil Adriaan van Well.

Več >> plus

Naše dejavnosti

Trgovine

Danes lahko v Sloveniji naštejemo že 99 trgovin, ki jih krasi prepoznavna Sparova jelka.

Več >> plus