• prva-trgovina-maj2018_720x370.jpg

O PODJETJU

Skupaj ostajamo prvi!

Kupci ste SPAR ponovno izbrali za prvo trgovino. Hvala za zaupanje!

Za nas v Sparu ste kupci na prvem mestu. Trudimo se, da bi bili zadovoljni z izbiro in svežino in da bi se pri nas vedno počutili dobrodošle.

Zato smo ponosni, da ste nas letos ponovno izbrali za prvo trgovino.

Prijeten ambient, urejenost in preglednost trgovin, prijaznost in ustrežljivost prodajalcev ter velika izbira raznovrstnih izdelkov, predvsem tistih z oznako BIO ali EKO, so vas prepričali, da ste nas v raziskavi ponovno postavili na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Prepričani smo, da bomo z novimi zanimivimi projekti in ugodnostmi poskrbeli, da se boste vedno znova radi vračali k nam.

Dobrodošli!

'Spar, prva trgovina po izboru kupcev' temelji na trditvah, vključenih v naslednji vseslovenski raziskavi :

Mediana, vseslovenska spletna raziskava 2018, N=1.005 (15-75 let)
Anketiranje je potekalo med 22. 2. 2018 in 26. 2.2018 in sicer s pomočjo računalniško podprtega spletnega anketiranja (CAWI) med člani Medianinega spletnega panela.

Trgovska veriga Spar je največkrat izbrana ali ocenjena z najvišjo oceno v primerjavi z ostalimi trgovskimi verigami tudi v naslednjih elementih:

  • ima širok izbor bio izdelkov
  • enostavno najdem vse, kar potrebujem
  • osebje je prijazno
  • osebje je ustrežljivo
  • je najboljša trgovina zame

Največ potrošnikov (30.5 %) je izbralo Spar kot "Moja prva trgovina".

O PODJETJU

Prva trgovina po izboru kupcev

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?