Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • nagrade-spar-720x370-3.jpg

O PODJETJU

SPAR Slovenija prejemnik prestižne nagrade Superbrands.

Mednarodna organizacija Superbrands že več kot dvajset let podeljuje priznanja, ki nagrajujejo najboljše blagovne znamke, njihovo zanesljivost, kakovost, razlikovalno vrednost in emotivni učinek. Ponosni smo, da lahko nagrado uvrstimo med naše dosežke, saj o njej odloča tako strokovna komisija kot tudi vaše mnenje, dragi kupci. Zahvaljujemo se vam za zaupanje in hkrati zagotavljamo, da bo vaše zadovoljstvo tudi v prihodnje osrednje vodilo našega delovanja.

 

O PODJETJU

Izbrali ste nas za najbolj zaupanja vreden nakupovalni center.

Revija Reader's Digest vsako leto izvede eno izmed največjih evropskih raziskav, v kateri se znotraj 32 različnih kategorij nagrajuje najbolj zaupanja vredne znamke. Ugleden naziv Trusted Brand tako naključno izbrani naročniki revije podeljujejo z oceno kakovosti, vrednosti, podobe, razumevanja potreb in družbene odgovornosti blagovne znamke. Veseli nas, da se je v letošnjem letu SPAR Slovenija izkazal kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v kategoriji nakupovalni center. Izmed 18 predlaganih imen ste izbrali in nagradili najboljšo nakupovalno izkušnjo, katero se v podjetju SPAR vsakodnevno trudimo narediti prvovrstno in prijazno do vas.

Hvala za vaše zaupanje.