Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • recepti_in_prehrana_naslovna_720x370.jpg

Recepti in prehrana

Avtorica: Andreja Širca - Čampa

Prehrana spomladi

Težke in debele plašče ter bunde bodo zamenjala lahkotnejša oblačila, obisk tržnice bo zaradi toplega pomladnega sonca prijetnejši in sama ponudba tržnice iz tedna v teden bogatejša. Prav je, da kislo zelje in repo, kakšno krvavico, zajčjo obaro in 'ajmoht' na naših krožnikih zamenjajo lahkotnejše, energijsko revnejše jedi. Tako bosta kilogramček ali dva, ki smo ju pridobili čez zimo, neopazno izginila in pomladno krilo ter jopica ne bosta več tesna.

Preberite nadaljevanje članka >>

Video

Kako pripravimo hrustljavo zapečen krompir?